12 februari 2018

Get to know me tag

Op verschillende blogs heb ik de 'Get to know me tag' voorbij zien komen. En omdat dit mijn eerste blogpost is en jullie vrijwel nog niks over mij weten - behalve wat er onder de 'about me' pagina staat - leek het me leuk om mijn eerste blogpost met deze tag te beginnen.

Wat is je geboortejaar?
Ik ben geboren in 1994. Op vrijdag 30 december.

Wat is je geboorteplaats?
Winschoten, dit ligt in de provincie Groningen.

Waar woon je?
In Vlagtwedde, provincie Groningen.

Hoe lang ben je?
Op mijn paspoort staat 1 meter 73. 

Waar ben je op dit moment?
Thuis, bij mijn ouders.

Ben je single of heb je een relatie?
Ik heb sinds 14 mei 2011 een relatie met Rick. We waren beiden 16 toen we bij elkaar kwamen en hebben elkaar ontmoet op de middelbare school. Eerst hebben we best een poosje om elkaar heen gedraaid, want we vonden elkaar al langere tijd leuk alleen durfden we dit niet tegenover elkaar uit te spreken.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig.
Ik ben een vrolijke, sociale, rustige, eerlijke meid die wel houdt van een uitdaging. Af en toe nog wel wat verlegen, maar toch een behoorlijk stuk minder dan vroeger.

Guy-/Girlcrush?
Queen B. Beyoncé! She is my one and only queen. Ik hou echt van haar muziek en ben al twee keer naar een concert van haar geweest. Hopelijk mogen er nog vele volgen. 

Wat zou je op dit moment graag willen?
Een leuke baan, haha.

Waar ben je bang voor?
Als er iets is waar ik echt bang voor ben dan zijn het wel spinnen! Hoe klein of groot ook, ze zijn voor mij allemaal even eng. 

Heb je je rijbewijs?
Ja. In 2013 heb ik mijn autorijbewijs gehaald.

Nagellak of lipstick?
Dan ga ik toch voor nagellak. Zonder nagellak vind ik mijn nagels lelijk, daarom doe ik elke week een nieuw kleurtje op mijn nagels. Lipstick heb ik eigenlijk bijna nooit op; wel vaak lipgloss. 

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
De zomer! Geen twijfel over mogelijk. Alhoewel ik wel echt de seizoenen zou gaan missen als het alleen nog maar zomer zou zijn. Ik vind het toch ook wel weer fijn om op hele koude winterdagen lekker thuis bij de open haard te zitten, met een dekentje over op de bank en met een warme kruik in bed te liggen.

Wil je ooit gaan trouwen?
Ja! Absoluut! Ik droom altijd al over de perfecte bruiloft! En wat ik ook heel leuk vind is wedding inspiratie op doen via Instagram, ik volg allerlei accounts die echt zo veel leuke dingen posten op gebied van bruiloften, bruidsjurken, etc. Daardoor krijg ik alleen nog maar meer zin om de perfecte bruidsjurk te kiezen en een wedding planner in te huren die mij en mijn vriend zal helpen met het plannen van onze perfecte dag!

Ben je een healthy freak?
Nee. Ik eet gewoon lekker waar ik zin in heb, maar eet ook niet geheel ongezond. 

Wat is je originele haarkleur?
Ik werd geboren met een beste bos zwart haar, maar later werd dat donkerblond. 

Welke kleding en/of make-up item 
wil je op dit moment heel graag? 
Op dit moment wil ik heel graag een witte/beige blazer. Ik had er een, maar die is lelijk geworden dus had ik die weggegooid. Maar ik wil er nog wel een nieuwe voor terug. Qua make-up item; ik wil nog heel graag een nieuwe blush van MAC. Die staat eigenlijk al een tijdje op mijn wishlist, alleen heb ik het niet persé nodig en er daarom nog eventjes geen geld voor over.Heb je tatoeages en/of piercings? 
Twee tatoeages: één op mijn rechterzij, een infinity waar 'love' in staat en een rood hartje in zit verwerkt. De tweede is een hartje met een vliegtuigje erin op mijn enkel. Deze symboliseert mijn liefde voor reizen.Draag je een bril?
Nee.

Wat is je favoriete eten en drinken?
Hmmm. Dat vind ik een moeilijke vraag. Ik vind heel veel wel lekker. 'Eten is gezelligheid' is trouwens een typische uitspraak van mij. Maar als ik echt moet kiezen zou ik nu voor pasta gaan. Spaghetti bolognese, lasagne en tagliatelle met roomsaus bijvoorbeeld hou ik echt van! Drinken weet ik zo niet, ik heb niet echt een favoriet drankje wat ik vaak drink.

Wat is je favoriete parfum?
Daisy Dream by Marc Jacobs, deze ruikt bloemig en fruitig. Ook ben ik erg fan van de eau de parfums van Christina Aguilera.

Wat zijn je plannen voor 2018?
Mijn eerste plannen zijn om zo snel mogelijk een huurwoning te vinden zodat mijn vriend en ik weer kunnen gaan samenwonen. Daarnaast is mijn plan om een leuke baan te vinden! En ik denk er ook over na om in september een studie te gaan doen, misschien de Hogere Hotelschool (Associate of Bachelor). Maar daar ga ik me nog even goed voor oriënteren.

Ben je een ochtend of een avond persoon?
Een avond persoon.

Ben je geordend of rommelig?
Geordend. Ik kan echt niet tegen rommel. Misschien ben ik daar soms wel een beetje autistisch in, want ik wil alles altijd schoon hebben en alles moet precies op een bepaalde manier staan of liggen en als dit niet zo is dan kan ik daar niet zo goed tegen.

Nu ik overigens weer een tijdje bij mijn ouders woon is mijn slaapkamer niet echt super geordend.. dat komt mede doordat sowieso driekwart van alle spullen die ik heb bij mijn ouders in de bijkeuken staat en een kwart (alle kleding, schoenen, beautyproducten, sieraden, mappen met belangrijke info, en meer) staat wel in mijn slaapkamer waarvan ook dingen in dozen. Ik heb dat zo gedaan omdat ik toch zo snel als mogelijk is weer ga verhuizen. In de nieuwe woning zal ik dan mijn autistische trekje wel weer gaan uitoefenen, haha!

Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben?
Laat ik hier een andere vraag van maken: hoe denk je dat je leven er over 10 jaar uitziet? Over 10 jaar ben ik getrouwd, hebben mijn vriend en ik (over tien jaar dus mijn man) twee kinderen en hebben we wellicht een huis gekocht.

Wie mis je op dit moment?
Mijn opa. Hij is in december 2008 overleden. Ik was toen bijna 14.

Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Mijn ogen en mijn haar! Ik ben heel blij met mijn groene ogen, en mijn lange haar.

Ben je verlegen?
Vroeger was ik een stuk meer verlegen dan dat ik nu ben.

Heb je een accent?
Nee. Ik ben geboren en getogen in de provincie Groningen, maar praat geen plat. Veel mensen denken dan ook altijd dat ik niet uit deze regio kom, ze zeggen altijd dat ik zo netjes ABN praat.Heb je broers/zussen en hoe oud zijn ze?
Ik heb een zus(je) van 21.

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?
Mijn dagelijkse leven is: redelijk uitslapen, daarna voor de huisdieren (drie katten en drie vogels) zorgen en ontbijten. Na het ontbijt beginnen met dingetjes in het huishouden, maar tussendoor zoeken naar geschikte vacatures en daar op solliciteren. Verder kijk ik al een poos Vampire Diaries, dus als ik daaraan toe kom dan kijk ik dat verder.


Dit waren alle vragen! Ik vond het zelf erg leuk om in te vullen en hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en dat jullie nu iets meer weten over mij. Heb je nog andere vragen, stel ze dan gerust door middel van het plaatsen van een reactie!

11 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik wil binnenkort ook een get to know me tag doen al lijkt me dat best spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke manier om iemand zo beter te leren kennen😁

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat voor baan zou je graag willen als je het hebt over een 'leuke baan'?
  Mooie achtergrond heb je op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben (was) op zoek naar een baan in de hotel-/evenementenbranche! Dankje!

   Verwijderen
 4. Wat tof om je op deze manier beter te leren kennen! Ik neem hem misschien eens over!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag. Misschien dat ik hem ook ga overnemen. Daisy Dream is ook een van mijn favoriete parfums

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag, al vind ik het niet gemakkelijk je blog op mobiel te lezen. Beetje jammer voor je overigens mooie blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is jammer! Ik moet eens uitvogelen hoe ik dat kan veranderen, zodat die ook goed zichtbaar/leesbaar is op een mobiele telefoon.

   Verwijderen
 7. Leuke tag en aangenaam kennis met je te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om zo wat meer te weten te komen! Ik zag net ook al een hele leuke tag langskomen, misschien ga ik dat ook wel eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van een reactie!