26 februari 2018

Huishoudbeurs 2018

Afgelopen week ben ik naar de Huishoudbeurs geweest. Een jaarlijks uitje samen met mijn moeder, inmiddels de derde (of vierde?) keer dat we geweest zijn. Dit jaar hadden we voor het eerst geboekt inclusief overnachting, zodat we na zo'n drukke dag op de beurs niet nog zo lang (Amsterdam Arena - Vlagtwedde) in de trein en met de auto vanaf het treinstation terug hoefden te reizen. Onze overnachting was in het Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers. We hoefden op de terugweg dus alleen maar met de trein vanaf de Amsterdam RAI naar de Amsterdam Bijlmer Arena en dan een klein stukje lopen naar het hotel. 

De meeste mensen weten wel wat de Huishoudbeurs is, maar toch even voor de mensen die geen idee hebben waar ik het over heb: 'Beauty, mode, interieur, (healthy) lifestyle, de leukste workshops, proeven en proberen... daar word je als vrouw toch gewoon blij van? De Huishoudbeurs is hét gezelligste dagje uit voor jou en je vriendinnen! Kom ook! It's going to be FUN!' Dit letterlijk geciteerd van de website van de beurs.


Wij waren er op 22 februari, wat betekende dat we tot 22:00 uur de tijd hadden om rustig rond te lopen, loeren en shoppen. Dit jaar kon je via de Huishoudbeurs app meedoen aan de Kras & Win actie, met elke dag een cadeau die je dan op de beurs bij de desbetreffende stand kon ophalen. Dat hebben we dus ook gedaan! Ik kon het volgende ophalen: remia's legendary real tasty mayonaise, best for your friend kattenvoer (of hondenvoer, maar wij hebben geen hond), 8 e-books en 1.000 ippies.
Klik op de foto voor een groter formaat.

We zijn de dag begonnen bij The Hangout + DIY Xperience. Hier heb ik een lightbox A4 van LEDR gekocht. Deze kon je, als je wilde, direct daar personaliseren. Daarbij lagen er op de tafel bij de stand allerlei extra figuurtjes die je er dan gratis bij kreeg. Sowieso zitten er in de doos 85 letters en symbolen, dus kan je zo vaak je wilt een andere quote op de lightbox creëren. Hieronder mijn lightbox.
Hierna zijn we doorgelopen naar de Fashion & Beauty hal. We hebben hier voornamelijk veel rondgeneusd en een aantal producten getest. Andere jaren kochten we er meer, maar dit jaar hebben we ons behoorlijk ingehouden.

Bij de stand van Treacle Moon heb ik de bath en shower gel in de geur 'warm cinnamon nights' gekocht. Je had een aanbieding van 2 voor €5, dus hadden we voor mijn zus(je) de geur 'her lavendel story' meegenomen. Wat ik nog meer gekocht heb in de Fashion & Beauty hal is eyeliner (semi-permanent) van L'Oyé Cosmetics in de kleur Gorgeous Olive.


 

In de Home Sweet Home hal hebben we bij de stand van Robijn de Zwitsal wasverzachter gekocht en zijn we op de foto geweest met Robijntje! We wilden hem wel meenemen, zo groot, zacht en knuffelbaar! We kwamen ook de stand tegen van Sorbo, daar kocht ik een leuke (schoonmaak)emmer met inhoud: afwasborstel met flamingo afbeelding, XL wasknijpers, vijf microvezeldoekjes.



 Hier wordt het schoonmaken toch direct een stuk leuker van, met al die vrolijke printjes!

In de Family & Fun hal op het Webshop till you drop plaza hebben we Handmade Fudge in verschillende smaken gekocht bij de stand van Jack Fudge. Voor €20 mochten we het doosje zo vol als mogelijk vullen. Alleen het doosje aan de buiten kant ziet er al leuk uit! We hebben de smaken unicorn, cookie monster, red velvet, hot chocolate, smarty party, framboos + witte choco, rocky road, triple layer, mint + chocola en sinaasappel + chocola meegenomen.
Bij de Food & Drinks hal hebben we natuurlijk veel geproefd! Ik heb er de nieuwe Yildriz Allioli gekocht. Bij aankoop van twee voor €3 ontving ik er een gratis tapasschaaltje bij! Het is een romige allioli met extra veel knoflook. Lekker!

Om 17:30 uur gingen we in de Festival Fantastique hal kijken naar de enige echte Say Yes To The Dress Show gepresenteerd door Koonings The Wedding Palace. Ze showden prachtige bruidsjurken, maar ook hele mooie trouwpakken. Ik heb tijdens de show een aantal foto's gemaakt, maar laat hieronder één foto zien met de bruidsjurk die ik zelf zeker in overweging zou nemen om te kopen als ik ooit ga trouwen. Het trouwpak die toevallig ook erbij op de foto staat vindt ik ook mooi!

Aan het einde van de dag hebben we nog een hapje gegeten in het Holland restaurant. Daarna konden we rustig aan richting het hotel en daar hebben we heeeerlijk geslapen! 

Ben je ook naar de huishoudbeurs geweest? En wat vond je er dit jaar van?

14 opmerkingen:

  1. Ik ben er ook geweest en ik vond het eigenlijk niet zo. Ik werd gek van de verkopers die aan je trekken om je wat te willen verkopen. Daar kan ik niet zo goed tegen. Gewoon van me afblijven :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat is wel altijd vervelend. En sommigen worden ook nog eens heel boos als je iets bij ze uitprobeert en het achteraf toch te duur of helemaal niks vind..

      Verwijderen
  2. Je hebt er echt van genoten en leuk om te lezen wat je er hebt gezien en aangeschaft.

    Ik vermijd alle beurzen en markten, werd er vroeger al horendol van en weet sinds een aantal jaar waarom: HSP.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Elk jaar kom ik achteraf pas achter dat de beurs alweer is geweest. Lang geleden ooit geweest, toch maar weer eens doen, is altijd wel gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben dit jaar niet geweest en heb ook niet het idee dat ik echt iets gemist heb. De mensen met trolleys vond ik altijd mega irritant

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha. Die trolleys zijn wel vervelend.. maar ik moet bekennen dat mijn moeder en ik ook altijd 1 trolley meenemen en daar alle meuk ingooien wat we krijgen en kopen. Is toch altijd wel handig vinden we. Maar ik snap je punt, soms lopen mensen tegen elkaar aan met die dingen en dat is behoorlijk irritant!

      Verwijderen
  5. Lijkt mij zeer leuk om eens te doen! Er is ook veel te doen zeg

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wij zijn een paar jaar geleden voor het laatst geweest.. Mijn eerste keer was in 2009, toen vond ik het nog leuk :)
    Laatste keer in 2014, toen vond ik het stukken minder leuk dan jaren daarvoor :(

    Fijn dat jij het naar je zin had en wat een leuke dingen heb je daar gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben jaren achter elkaar geweest met een vriendin maar op een gegeven moment waren we er flauw van en inmiddels hebben we dat dagje vervangen door een welnessdagje.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben dit jaar alleen in de foodhal geweest, maar daar was het zo druk, dat ik snel weer weg gegaan ben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De food hall vind ik ook altijd het minst. Je kan er soms niet normaal lopen omdat het zo ontzettend druk is.

      Verwijderen
  9. Wat een leuke traditie om jaarlijks met je moeder naar de huishoudbeurs te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk dat je er bent geweest en toffe items hebt kunnen scoren! Ik vind het altijd zooo druk, houdt me beetje tegen om te gaan

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben nog nooit naar de huishoudbeurs geweest, maar het is behoorlijk populair. Zelf zou ik er niet zo gauw heen gaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van een reactie!