19 februari 2018

Shoplog

Om eerlijk te zijn is het al wel weer een tijdje geleden dat ik geshopt heb.. namelijk 27 januari j.l. En in de tijd na het shoppen heb ik ook online nog wat dingen besteld. In deze post deel ik met jullie wat ik allemaal gekocht heb.

Op de 27e ben ik samen met mijn vriend naar Groningen geweest en hier waren verschillende aanleidingen voor. De voornaamste reden was dat ik oh zo graag bij de Douglas mijn wenkbrauwen wilde laten verven en harsen. De laatste keer dat ik mijn wenkbrauwen had laten doen was oktober vorig jaar, dus vond ik het wel weer een keer tijd. Een tweede reden is dat ik cadeaubonnen had van Ici Paris, Douglas, Hunkemöller en verjaardagsgeld. De laatste reden is dat ik heel graag weer nieuwe foundation wilde kopen. Grappig dingetje: iets meer dan een jaar geleden riep ik altijd dat ik nooit aan foundation zou beginnen; totdat ik vorig jaar in februari bij Douglas mijn eerste foundation kocht. Sindsdien was ik verkocht!

Zoals ik al aangaf ben ik bij de Douglas geweest voor mijn wenkbrauwen. Het was trouwens de eerste keer dat ik ze bij de Douglas heb laten doen en ook het harsen was voor mij de eerste keer. Toen ik in Utrecht woonde ben ik telkens bij een schoonheidsspecialiste geweest die ze altijd epileerde met touw. Ik vond het daarom ook best een beetje eng om ze te laten harsen. Achteraf was die angst nergens voor nodig, want de pijn is echt minder dan bij epileren met touw.

Tijdens het verven en harsen heb ik ook direct aangegeven dat ik op zoek was naar een foundation, namelijk die van Lancôme. Mijn allereerste foundation was Lancôme Teint Miracle Foundation. Daarna heb ik foundation geprobeerd van MAC en Estée Lauder, maar die bevielen lang niet zo goed als van Lancôme. Toen mijn wenkbrauwen weer on fleek waren (zie foto hierboven) heeft de dame die mijn wenkbrauwen heeft gedaan mij ook geholpen met het zoeken naar de juiste foundation voor mijn huidskleur. Er zijn intussen ook een aantal nieuwe teinten van Lancôme bijgekomen. Ik werd heel mooi opgemaakt en uiteindelijk ben ik met de Teint Idole Ultra Wear Foundation de winkel uit gegaan. Daarnaast heb ik nog een gezichtscrème en primer meegenomen. Bij mijn aankopen kreeg ik trouwens een super leuk wit make-up tasje van het merk Collistar, die kan ik altijd wel gebruiken!
Lancôme Teint Idole Ultra Wear, Clinique moisture 
surge intense, Smashbox photo finish primerizer

Collistar make-up tasje

Bij de Only heb ik een spijkerbroek gekocht met twee leuke blouses. De ene met korte en de andere met driekwart mouw.

En online had ik de Urban Decay Naked Eyeshadow Palette, Glowsetter Makeup Setting Spray (gezichtsspray), Puppy Sloffen, een tie pearl blouse (groen) en een leather skirt (zwart) besteld.
Urban Decay Naked Eyeshadow Palette 
gekocht bij Ici Paris 

Glowsetter Makeup Setting Spray
(gezichtsspray) gekocht bij Douglas

Puppy Sloffen van Hunkemöller

Tie pearl blouse en leather skirt

Wat is/zijn de laatste item(s) die jullie gekocht hebben?

8 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien wat je allemaal geshopt hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een hoop spullen heb je geshopt zeg!
    Leuke spulletjes ook!
    Ik vind zelf van die leather skirts leuk om te zien vaak!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien wat je allemaal geshopt hebt, het tasje vond ik het leukst.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die foundation van Lancome lijkt me echt fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke producten heb je afgelopen tijd gescoord! Mooi outfits bij elkaar en een paar mooie en fijne beautyproducten! Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aaah die slofjes! Zo shattig! Laatste wat ik kocht was stoere laarzen. Oh en boodschappen vanmiddag nog 😜

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke items joh! Ik moet heel hard nadenken wat ik voor het laatst voor mijzelf kocht, haha. Het meeste is toch voor mijn zoon of baby... Hmmm, maar weer eens een shopsessie plannen!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van een reactie!