19 maart 2018

Weekoverzicht #1

Lieve lezers,

Vandaag een weekoverzicht van afgelopen week, aangezien ik best een drukke week heb gehad en ik jullie op deze manier toch even in vogelvlucht kan vertellen en laten zien waar ik me allemaal mee bezig heb gehouden.

Maandag
Gezellig met een vriendin een high tea doen in het Grand-Café van Hotel Parkzicht te Veendam. De high tea bestaat uit onbeperkt diverse soorten thee, diverse soorten broodjes en sandwiches, scones met aardbeienjam en cream, muffins, soesjes, cheese cake, chocolate brownies en verschillende bonbons. En dat alles voor maar €14,95 per persoon! Het was echt heerlijk! 
's Avonds naar Groningen, om vervolgens een kleine week (t/m vrijdag) bij mijn zus(je) te overnachten zodat ik nog geen tien minuten hoef te fietsen om op mijn nieuwe werk te komen.

Dinsdag
Mijn eerste werkdag! Spannend, maar leuk! Heel veel informatie gekregen en veel indrukken op gedaan. Ook direct een training gehad voor het nieuwe systeem waar op wordt overgegaan als het hotel per april over gaat naar Best Western Plus Hotel Groningen. 

's Middags wacht er nog een lekker pakketje op mij! ChocoZoenen van Vaniza. Daarnaast twee kaarten voor de Wonen & Co beurs in MartiniPlaza. Gewonnen via een Facebook winactie van ChocoZoenen Vaniza. De zoenen zijn ontzettend lekker!
Woensdag
Werken tot 15:00u en daarna niet zoveel bijzonders gedaan. Alvast een deel van deze blogpost geschreven, voor zover dat kon :). Nog wat kleding voor de volgende dag gestreken. 's Avonds makkelijk gegeten: krieltjes, kipburger en salade. Vandaag is Rick ook jarig, maar we vieren zijn verjaardag pas in het weekend. Hij is namelijk in Utrecht voor een cursus van het werk. 

Donderdag
Werken tot 15:00u. 's Avonds eerst even langs de Hema gegaan voor een nieuw schrift en sticky notes. Daarna lekker pasta gegeten bij mijn oom. Hij woont ook in Groningen; nog geen tien minuten lopen vanaf waar mijn zus(je) woont.

Vrijdag
Werken tot 15:00u. 's Middags met de trein naar Winschoten, waar ik werd opgehaald door Rick. We reden naar mijn ouders om daar te eten. Na het eten zijn we naar Rick zijn ouders gegaan. 

Zaterdag 
In de ochtend drie verschillende taarten gemaakt (kwark, appel-room en chocolade) omdat er in de avond visite komt; nog voor Rick zijn verjaardag. 's Avonds dus zijn verjaardag nog gevierd. Helaas vergeten om de taarten op de foto te zetten! Ik draag vanavond mijn nieuwe tie pearl blouse en nieuwe leather skirt.


Zondag
Samen met Rick naar de Wonen & Co beurs met de gewonnen kaarten via de winactie van ChocoZoenen Vaniza. De beurs vonden we om eerlijk te zijn niet veel aan. De nieuwe woontrend schijnt veel met industrieel te maken hebben en dat is niet echt onze stijl. We waren daarom snel uitgekeken en gingen nog maar even langs de Ikea. Rond 16:45u zaten we bij De Drie Gezusters aan de Grote Markt in Groningen. Daar hebben we eerst warme chocolademelk en thee gehad en daarna heerlijk gedineerd.
17 opmerkingen:

 1. Leuk om over je week te lezen!
  Dat eten van de high tea ziet er erg lekker uit zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw de chocozoenen zien er heerlijk uit! Bevalt je nieuwe baan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die high tea ziet er heerlijk uit, wil ik zelf ook wel eens doen. �� jammer dat de taarten niet op de foto staan. ��

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend zo'n eerste werkdag. Maar fijn dat het goed is gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Heb je het naar je zin op je nieuwe werk?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh industrieel ins ook niet mijn ding. Ik vind het zo koud en ongezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om zulke overzichten te lezen! Hoe is het op je nieuwe werk?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die zoenen zien er heerlijk uit! Hoe is je eerste weekje bevallen op je nieuwe werk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed, heel veel informatie, maar dat valt allemaal vanzelf op zijn plek als ik er langer werk.

   Verwijderen
 9. Drukke week en altijd spannend zo'n eerste werkdag! Die High tea ziet er trouwens wel verschrikkelijk lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke maar toch wel drukke week! Hoe verliep je eerste werkdag?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van al die lekkere foto's krijg ik enorm veel trek, hahaa.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van een reactie!