26 maart 2018

A Little Lovely Company

Op Instagram zag ik al een aantal keren foto's voorbijkomen van deze store: A Little Lovely Company. En wat bleek - na even wat Gegoogled te hebben - in het centrum van Groningen zitten maar liefst twee Little Lovely Flagship-winkels. Hier is de volledige collectie en meer te verkrijgen, met een uniek Lovely horecaconcept erbij!

Omdat mijn zus(je) en ik afgelopen donderdag allebei vrij waren - en ik door de week bij haar sliep - hadden we afgesproken om eens bij deze winkel langs te gaan om rond te neuzen. Ze hebben leuke en schattige spulletjes en lekkere milkshakes en patisserie. De collectie van deze store omvat onder andere verschillende sizes lightboxen, neon lights, sfeerlampjes en vele andere producten voor in kinder- en woonkamers. 
The Original Unicorn Milkshake. 

Mermaid Milkshake (vanille)

Dripped cake (vanille, 1-2 personen) 

Ik had The Original Unicorn milkshake en deze was in de smaak aardbei. De shake was zeker lekker, maar er zat een nogal zoete soort aardbeisiroop over wat ik zelf wat minder vond. De slagroom erover was wel een groot succes! De dripped cake zag er te groot uit voor 1 persoon, dus hebben we die maar gedeeld. Deze smaakte naar vanille en was niet te zoet en daardoor super lekker. Na dit alles opgedronken en -gegeten te hebben zaten we behoorlijk vol! Het was zeker een succes om het te proberen en proeven en ik zou zeker nog een keer weer gaan. Dan om een andere soort en smaak milkshake te proberen en ook andere (cup)cakes. 
Neon Lights


Wat mij betreft is het zeker een aanrader om A Little Lovely Company eens te bezoeken, alleen al vanwege de leuke spulletjes die ze hebben. Maar blijf ook zeker even hangen om wat te drinken en eten! 


Hebben jullie al van A Little Lovely Company 
gehoord en/of zijn jullie er al eens geweest? 


8 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke milkshakes zeg! Bijna om jaloers op te worden! Als ze net zo lekker waren als ze eruit zien, dan he b je heerlijk genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er wel leuk uit, eens kijken of er hier een in de buurt te vinden valt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee ik had er nog niet eerder van gehoord. Maar het ziet er snoeperig en leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke restaurant zeg! Ik denk dat ik daar maar eens naar toe moet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er grappig uit. Groningen heeft sowieso hele leuke kneuterige winkeltjes. Daar word ik blij van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar die milkshakes zien er té lekker uit. Deze gaat op mijn lijstje voor als ik er eens in de buurt ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk dat ik weet waar het is. Ben er weleeens langsgelopen maar nooit binnen geweest.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van een reactie!